Activiteiten

Om naar de andere Waddeneilanden te gaan Vlieland en Terschelling bent u in 45 minuten in Harlingen waar de boot naar de eilanden vertrekt. In Marum vind u verschillende winkels en supermarkten ook is er elke vrijdagmiddag een markt. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen ook is er in Marum een MTB route. De B&B krijgt elke dag verse melk van de melktap Trimunt waar u zelf ook verse melk en yoghurt kan ophalen.
Wilt u heerlijk uit eten dan kunnen wij u enkele suggesties geven.

MTB Routes

De mountainbikeroute Marum loopt door gebieden ten zuiden en ten westen van Marum door het Groningse coulisselandschap van het Westerkwartier.

Postwagen Tolbert​

De Postwagen ligt in het Groningse Tolbert, grenzend aan de A7 en is slechts enkele kilometers verwijderd van zowel Friesland als Drenthe. U kunt hier heerlijk eten en drinken. 

Borg Nienoord

Centraal gelegen op Landgoed Nienoord bevindt zich Borg Nienoord. Deze statige borg is één van de mooiste Groninger borgen

Dagje Schiermonnikoog​

Vanuit Lauwersoog varen dagelijks zo’n vijf boten op en af naar het eiland. Als je heel vroeg wilt vertrekken kan dat al vanaf 06:30u ’s morgens. (+- 40 minuten rijden)

Spa Zevenhuizen & Peize​

Kom heerlijk tot rust in een welness centrum. Keuze uit een breed scala aan originele sauna’s en ontspannende massages. U vind er eentje in Zevenhuizen en Peize.

Wandelen & Fietsen​

Lekker wandelen in het oudste bos van het Westerkwartier, het Haarsterbos. Het bos is gelegen op de oever van het Oude Diep. Dit is slechts 8 minuten lopen.

Martinitoren Groningen

De Martinitoren, staande aan de Grote Markt, is met zijn 96,8 meter de hoogste toren van de stad Groningen. De toren hoort bij de Martinikerk. 

Markt Groningen

In Groningen kun je elke week wel ergens genieten van verse en lokale producten op een (streek)markt. Dit is op Dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Het Forum

Forum Groningen is een gebouw in het centrum van de stad Groningen geopend op 29 november 2019. Het is onderdeel van de verbouwing van de oostzijde van de Grote Markt, het centrale plein van de stad.

Direct boeken

In het kort

Deze prachtige rustig gelegen B&B in het buitengebied van Marum waar u helemaal tot rust kan komen en heerlijk genieten van een paar dagen in de natuur.

Contact

Bed en Breakfast The Wooden Wall

Houtwal 23

9363XA Marum

info@thewoodenwall.nl

Bed & breakfast The Wooden Wall Marum – Ontwikkeling TB2X